The Snax way of life

The Snax in Elewijt (Zemst) serveert hamburgers uit de tijd toen fast food nog gezond en lekker was. Er staan maar liefst 176 soorten burgers op ons menu. Elke burger bestaat uit kwaliteitsrundvlees, kip, vis, of een veggieburger, gegarneerd met verse groentjes, huisbereide sauzen, en dat alles op een vers gebakken burgerbroodje.

Je gaat je burger te lijf in een roadside style diner, geïnspireerd op de burger diners die Route 66 omboordden van Chicago tot California. De gepaste soundtrack zorgt voor de juiste sfeer. Een authentiek beleven van een helaas vervlogen tijd.

Wij hechten het meeste belang aan de kwaliteit van onze burgers en de ervaring voor onze gasten. Alle burgers worden bereid met verse ingrediënten, liefde voor het vak, en een snuifje dagdroom over een andere plaats en tijd.

Wij werken enkel met ons twee om alles zo verzorgd mogelijk te kunnen bereiden en serveren. The Snax blijft ver weg van de goedkope massaproductie met meer smaakstoffen dan smaak. Deze burgers zijn zorgvuldig bereide kwaliteitsproducten die toch je geldbeugel niet plunderen. Want met authenticiteit, eenvoud en eerlijkheid krijgen onze klanten een heerlijke burger aan een bescheiden prijs.

The Snax: als u wilt weten hoe een burger echt moet zijn, zowel qua smaak als beleving!

Kom het zelf ontdekken bij The Snax in Elewijt (Zemst). Wij verwelkomen je steeds met de glimlach en serveren je rijkelijk belegde hamburgers en andere klassiekers in onze gezellige roadside diner met ruim terras.

Kenny & Leentje